Kasvuohjelma vastuulliseen ihmisyyteen

Sinulle, joka valitset rehellisyyden ja vastuun
ongelmien välttelyn ja vastuunpakoilemisen sijaan ja haluat saavuttaa hyvän yhteyden ja luottamuksen kaikissa ihmissuhteissasi tai vaikuttaa organisaatiosi hyvinvointiin.

Tämä on kasvuohjelma syvempään yhteyteen suhteessa itseen ja muihin, itsensä tutkimiseen, ihmisenä kasvuun ja oman vastuunsa tiedostamiseen. Kasvuohjelma luo pohjan "Vastuullisen kasvun valmentajaohjelmaan", joka tähtää vastuulliseen, kasvua tukevaan toimintaan työyhteisöjen kehittämisessä sekä yksilöiden ja ryhmien tukemisessa.

Kasvuohjelman ideologia

Ihminen haluaa luontaisesti uskoa hyvään ja vältellä pahaa. Kun näemme ympärillämme itsekkyyttä ja epäinhimillisyyttä, saatamme miettiä, miksi näitä ongelmia ei onnistuta ratkaisemaan kestävillä keinoilla. Mikä on yksilön, mikä yhteisön vastuu? Tarvitsemme siis kestävämpiä keinoja tulla toimeen itsemme ja muiden kanssa. Siitä kaikki alkaa.

Kasvuohjelma vastuullliseen ihmisyyteen pureutuu ihmisyyden ydinongelmien syiden tunnistamiseen ja ratkaisuun kestäviä keinoja etsien.  Se tarjoaa psyykkisen ja kokemuksellisen selityksen sille mistä kaikki johtuu ja miksi yksilöllisen tietoisuuden lisääminen on vastuullisuuden keskeinen elementti, kun haluamme muuttaa maailmaa ja valita tehdä oman osamme kestävämmän ihmisyyden puolesta.

arrow

Kasvuohjelman tarkoitus

Opit kääntämään katseen itseesi, kokemuksiisi, tunteisiin, tarpeisiin sekä ymmärrät miten olemme tähän tulleet ja mikä tekee meistä sen ketä olemme. Opit ottamaan vastuun omasta kasvustasi tietoisesti yhteyttä vaalien itseesi ja muihin.

Kasvuohjelman 1. osa vastuulliseen ihmisyyteen antaa työkaluja varjomme omistamiseen ja omaan kasvuun yksin ja yhdessä tilanteesta riippumatta. Se lisää avoimuutta, rehellisyyttä, luottamusta, yhteyttä ja rohkeutta kohdata itsemme kokonaisena.

Kasvuohjelman jälkeen sinulla on valmiudet ja työkalut edistää inhimillistä kasvua ja muutosta elämässäsi kaikenlaisissa tilanteissa yksilölliset voimavarat huomioiden sekä vuorovaikutteisesti muiden kanssa. Sinulla on myös avaimet kestävän tyytyväisyyden kokemiseen elämässäsi. Kasvuohjelma tähtää vastuulliseen omaehtoiseen ihmisenä kasvun edistämiseen kasvuohjelman jälkeenkin.

Kasvuohjelman 2. osa, Vastuullisen kasvun valmentajaohjelma tukee aiemmin alkanutta kasvun polkua ja varjon purkua, mutta samaan aikaan katsomme eteenpäin heräävään tietoisuuteen ja pyrimme näkemään mihin oma matkamme on seuraavaksi menossa ja miten se heijastuu elämäämme. Tätä katsomista helpottaa jo aloitettu varjotyöskentely. Mitä enemmän varjomme muuntuu valoksi, sen kirkkaammin näemme eteenpäin.

Kasvuohjelman osat

Kasvuohjelma jakautuu kolmeen osaan. Osallistuja voi valita osallistumisasteensa.

Kaikille avoin vaihtoehto

Osallistun kasvuohjelmaan, moduulit 1-4, tarkoituksenani on edistää omaa kasvuani ihmisenä. Kesto 4 kk, lähitapaamisia ryhmässä 8 päivää + 2 henkilökohtaista tapaamista etänä tai henkilökohtaisesti. Sisältää myös yksin ja pareittain tehtäviä välitehtehtäviä. (Yksityiskohdat moduulien kuvauksissa)

Jatko-ohjelma ammattilliseen hyödyntämiseen

Jatko-ohjelma on tarkoitettu "Vastuullisen ihmisyyden kasvuohjelmaan" osallistuneille. Moduulin 5 voi aloittaa samaan aikaan kasvuohjelman kanssa.

 • Osallistun sekä kasvuohjelmaan, moduulit 1-4 sekä "Vastuullisen kasvun valmentaja" -ohjelmaan, moduulit 5 ja 6, jolloin tarkoitukseni on hyödyntää vastuullisia kasvumenetelmiä ja halutessani myös "Tyytyväisyyden haasteen" viitekehystä työssäni yrittäjänä tai muulla tavoin.
 • Saan käyttööni myös "Vastuullisen kasvun valmentaja" tittelin.
 • Kokonaiskesto nopeimmillaan 10 kk. Sisältää sekä ryhmä- että yksilöosan, välitehtäviä, työnäytteitä ja jatkuvaa itseensä tutustumista.

shadow-ornament

Lataa koko kasvuohjelman esite tästä!
Tutustut rauhassa sisältöihin, yksityiskohtiin, aikatauluun, hintoihin ja maksuvaihtoehtoihin.

Hienoa!
Miten pääsen mukaan?

arrow

Haku kevään 2019 kasvuohjelmaan on nyt auki!

Hae 11.2.2019 mennessä

jättämällä avoin hakemus ohjeen mukaan Kirsi Mäkiselle, etunimi.sukunimi@tyytyvaisyydenhaaste.fi.

Kasvuohjelmaan tullaan haastattelun kautta, koska annan koulutukselle myös 100% tyytyväisyystakuun ja haluan varmistua siitä, että tiedät olevasi oikeassa paikassa ja ohjelma vastaa odotuksiasi, tarpeitasi ja ymmärrät millaista sitoutumista osallistuminen, tehtävien tekeminen ja mahdollisen valmentajatittelin suorittaminen edellyttävät.

Aikataulu pääkaupunkiseudulla, paikka ilmoitetaan myöhemmin:

Moduuli 1, Tyytyväisyyden alkemia, pe-su, 22.-24.3.2019.
Moduuli 2, Eheytyneisyysaste 1-3 moduulien välissä verkossa.
Moduuli 3, Vaali sisäistä kaaostasi pe-su 26.-29.4.2019.
Moduuli 4, Ihmissuhteiden ja vuorovaikutuksen alkemia, pe-su 24.-26.5.2019.

Yksityiskohdat toteutuksesta esitteessä. Lataa tästä veloituksetta.

Tutustumistyöpaja, Tyytyväisyyden alkemia 195 € sis. alv 24 %. Vähennetään kokonaishinnasta, kun osallistut myös siihen.
Kasvuohjelman kokonaishinta:
8 lähipäivää + 2 henk.koht. ohjauskertaa.
Yksityismaksajille: 1 850 € sis. alv 24 %
Yritysmaksajille: 1 850 + alv 24%.
Ilmoittautumismaksu heti ohjelmaan hyväksymisen jälkeen, 390 € sis. alv 24%. Voit saada myös 24kk maksuaikaa. Kysy osamaksun lisätiedot hakemisen yhteydessä.

Ohjelman aikataulutettu kesto on n. 4kk. Todistuksen saavat kaikki, jotka ovat suorittaneet myös harjoitteet ja tehtävät hyväksytyksi.

Katso tästä kasvuohjelmien hakuohjeet, aikataulut, hinnat ja maksuehdot.

Kenelle

Sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisenä kasvusta, olet valmis heittäytymään myös epämukavuusalueille ja haluat oppia ihmihillisiä keinoja muutosten edistämiseen kaikissa tilanteissa niin työssä kuin omassa elämässäkin kokemuksellisesti ja vahvan teorian tukemana.  Pääset tutustumaan syvällisesti kaikkiin puoliisi ja valitset sitoutua päivittäiseen harjoitteluun ja myös epävarmuuden sietämiseen.

Haluat ehkä hyödyntää konkreettisia työkaluja, menetelmiä sekä valmiita harjoituksia oman ja muiden kasvun tukemisessa, elämänmuutosten tekemisessä ja uskot ihmisen elämän mittaiseen kasvuun, jossa ei koskaan tule valmista.

Ammatillisesti ohjelma valmistaa sinua "Vastuullisen kasvun valmentajaohjelmaan", joka on tarkoitettu vastuullista kasvua tukevaan yksilöiden ja ryhmien tukemiseen sekä työyhteisön kehittämiseen. Voit olla esimerkiksi esimies, asiantuntija, yrittäjä, henkilöstön kehittämisen- ja johtamisen ammattilainen, valmentaja, terapeutti tai konsultti. Myös opetus- ohjaus- ja kasvasalojen parissa toimivat hyötyvät tästä. Halu katsoa asioita teoreettisesti ja omakohtaisesti kokien on tärkeää.

Mihin perustuu

Kasvuohjelma perustuu kehittämääni Tyytyväisyyden haaste viitekehykseen, jonka keskeinen pohja on kehityspsykologiassa, Carl Gustav Jungin syvyyspsykologisissa teorioissa, erityisesti individuaatioprosessi ja varjoteoria ovat keskeisiä. Lisäksi valmennuksessa sovelletaan kasvua ja ihmisyyttä tukevia menetelmiä kuten nonviolent-communication, action inquiry ja varjotyöskentelymenetelmä. Myös ratkaisukeskeisyys sekä kognitiiviset taidot antavat työkaluja omaan arkeen. Harjoittelu ja välitehtävät kuuluvat jokaisen moduulin jälkeen osaksi kasvutyötä.

shadow-ornament

Kasvuohjelma vastuulliseen ihmisyyteen moduulit

 • Moduuli 1 - Tyytyväisyyden Alkemia

  Johdanto kokonaiseen ihmisyyteen yksin ja yhdessä

 • Moduuli 2 - Eheytyneisyysaste

  Henkilökohtainen ohjaus x 2 sekä valo-varjo suhteesi kartoitus

 • Moduuli 3 - Vaali sisäistä kaaostasi

  Varjoilmiöön tutustuminen yksilössä, ryhmässä, yhteiskunnassa sekä varjotyöskentelymenetelmien oppiminen.

 • Moduuli 4 - Ihmissuhteiden ja vuorovaikutuksen alkemia

  Työpaja vastuulliseen yhteistyöhön

Vastuullisen kasvun valmentajaohjelman moduulit

 • Moduuli 5 - Yksilöllisen tietoisuuden lisääminen

  Oma vertikaalisen kasvun osa

 • Moduuli 6 - Yhdessä kohti kasvua

  Ryhmävalmennuksen osa

arrow

shadow-ornament

Moduuli 1 - Tyytyväisyyden Alkemia

Johdanto kokonaiseen ihmisyyteen yksin ja yhdessä

Kasvuohjelman 1. moduuli sekä tutustumismoduuli. Kasvuohjelman keskeinen ydin ja perusta löytyy tästä. Voit osallistua ensin tähän ja päättää sen jälkeen osallistutko koko kasvuohjelmaan.

Kesto 2,5 päivää. Pe klo 16-19, La 9-18, Su 9-17.

 • Moduuli auttaa sinua ymmärtämään ihmisenä kasvun perusasiat, jotka vaikuttavat kaikkeen kasvuun ja kehitykseen yksilöinä, ryhminä ja yhteiskuntana.
 • Opit uudelleenmuotoilemaan ymmärrystäsi kasvusta ja muutoksesta sen suunnasta ja haasteista.
 • Muodostat käsityksen siitä mitä vastuullisuus kysymys tarkoittaa jokapäiväisessä elämässämme.
 • Opit polun, joka toistaa itseään ihmisessä joka hetki ja lisää ymmärrystämme läsnäolon merkityksestä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ja kasvulle. Se polku syvenee tulevissa moduuleissa.

shadow-ornament

Moduuli 2 - Eheytyneisyysaste

Henkilökohtainen ohjaus 2 x ja valo-varjosuhteesi kartoitus

 • Henkilökohtainen ohjaussessio osallistujan kanssa 2 x. Ensimmäinen kerta 1-3 moduulien välissä ja toinen 3-4 moduulien välissä.
 • Eheytyneisyysaste kertoo lisää henkilökohtaisesta suhteestasi valon ja varjon välillä, selittää suhtautumistapaasi ja elämäsi haasteita, joita kasvuusi liittyy.
 • Avaat lukkoja ja konkretisoit asioita elämässäsi, peilaat mennyt-tuleva näkökulmia ja nykytilaasi.
 • Syvennät kokemustasi edellisestä Tyytyväisyyden Alkemia moduulista ja myöhemmissä moduuleissa työstät tämän moduulin asioita vielä lisää harjoitusten ja itseanalyysin avulla ja löydät lisää keinoja varjosi omistamiseen.
 • Välitehtävät: Varjopäiväkirjan aloittaminen, kurssin lukumateriaalin aloitus. Ennakkotehtävät seuraavaan moduuliin.

shadow-ornament

Moduuli 3 - Vaali sisäistä kaaostasi

Varjotyöskentelymentelmät eheämpään elämään

Kesto 3 päivää. Pe klo 10-18, La 9-18, Su 9-17.

 • Syvennät ymmärrystäsi vastuullisesta kasvusta. Sen keskeinen osa on valon tuominen varjoon, jotta varjo muuntuu valoksi sitä mukaa, kun olet valmis sitä kohtaamaan. Varjotyö on tärkeää halutessamme palvella itseämme korkeampaa tarkoitusta ja sen päämääränä on eheys.
 • Keskityt konkreettisesti varjon tiedostamiseen, ilmiön ymmärtämiseen kokonaisvaltaisesti yksilöissä, ryhmissä ja yhteiskunnassa.
 • Opit arkikäyttöisiä varjotyöskentelymenetelmiä.
 • Saat valmiita harjoituksia, joilla voit jatkaa varosi purkamista myös kotona.
 • Varjon tiedostamista tukevat mindfulness, meditaatio- ja mielikuvaharjoitukset.
 • Valitehtävät: Vertais- ja parityöskentelyharjoitukset, oman meditatiivisen harjoitteen käyttöönotto, varjopäiväkirja jatkuu koko kasvuohjelman ajan.
shadow-ornament

Moduuli 4 - Ihmissuhteiden ja vuorovaikutuksen alkemia

Työpaja vastuullisiin ihmissuhteisiin ja yhteistyöhön

Kesto 3 päivää. Pe klo 10-18, La 9-18, Su 9-17.  Asiat sopivat sovellettavaksi mihin tahansa ihmissuhteisiin työssä ja elämässä.

 • Tiedostat millainen on toimiva aikuinen ja vastuullinen ihmissuhde ja miten se ilmenee.
 • Ymmärrät omat vastuulliset tavat toimia suhteessa muihin arjessa.
 • Löydät keinoja kohdata erilaisuutta ja epäasiallista vuorovaikutusta yhteyttä rakentaen. Tunnistat ja tiedostat epäasiallisen vuorovaikutustyylin esim. narsistisen toiminnan ja opit suhtautumaan siihen uudella tavalla.
 • Opit ilmaisemaan itseäsi vastuullisesti kaikissa vuorovaikutustilanteissa.
 • Opit lisäämään avoimuutta, vuorovaikutteisuutta ja tietoisia keinoja erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin.
 • Opit kuuntelemaan tarkemmin, havainnoimaan enemmän ja tulkitsemaan vähemmän.
 • Opit luomaan uutta ja tekemään muutosta vuorovaikutuksen keinoin.
shadow-ornament

Lataa koko kasvuohjelman esite tästä!
Tutustut rauhassa sisältöihin, yksityiskohtiin, aikatauluun, hintoihin ja maksuvaihtoehtoihin.

Hienoa! Miten saan lisätietoa mihin olen osallistumassa?

arrow

Katso Tyytyväisyyden Alkemia tutustumistyöpajan ajankohdat tästä

Vastuullisen kasvun valmentajaohjelman ideologia

Vastuullisen kasvun valmentaja on intohimoisesti kiinnostunut kasvamaan ihmisenä itse sekä tukemaan muiden kasvua niin yksilöiden kuin organisaatioidenkin tasolla hyödyntäen kokonaisvaltaista osaamistaan, jota on elämässään hakkinut ja mikä häntä innostaa.

Hän on itsessään jo vertikaalisen sitoutuneen kasvutyön esimerkki ja valmis tekemään töitä sen eteen. Hän ymmärtää vastuullisuuden keskeiset periaatteet eikä ole valmis tinkimään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja kasvun edistämisestä vastuullisin keinoin itsessä, yksilöissä, ryhmissä tai yhteiskunnassa niiltä osin kuin pystyy itse asioihin vaikuttamaan.

arrow

Vastuullisen kasvun valmentajaohjelman tarkoitus

 • Valmentajaohjelman käynyt henkilö tukee ja mahdollistaa kasvua, kehitystä ja uudenaikaista muutosta yksilöissä, ryhmissä ja organisaatioissa. Hän on uuden maailman muutosagentti, joka huolehtii erityisesti ihmisten johtamisen ja kehittämisen näkökulmista muutos-, kriisi- ja kasvutilanteissa.
 • Hän käyttää ihmislähtöisiä työkaluja ja menetelmiä, osaa lukea tilanteita, yksilöitä ja ryhmiä, nähdä kulissien taakse ja purkaa kasvun ja muutoksen esteitä sekä ratkaista erilaisia ongelmia ja haasteita, joita ihmisten välisiin suhteisiin ja yhteistyöhön liittyy.
 • Kaikkeen edelliseen hän yhdistää oman elämänkokemuksensa, ammatillisen osaamisensa ja osaa toimia myös ihmisläheisenä kasvun esimerkkinä organisaatiossa.

Valmentajamoduulin tiedollinen puoli

Syvennetään aiemman kasvuohjelman sisältöä, näkökulmia ja työtapoja. Perehdytään  katsomaan systeemisiä kokonaisuuksia Tyytyväisyyden haasteen viitekehyksyen tukemana. Edelliseen kasvuohjelmaan verrattuna, valmentajaohjelma keskittyy enemmän vertikaalisten kasvunäkökulmien tarkasteluun ja osallistujan oman kasvun tukemiseen.

Mitä on vertikaalinen kasvu?
Vertikaalinen kasvu tarkoittaa oman sisäisen käyttöjärjestelmämme uudistamista, omien uskomusten purkamista syvällisellä tasolla, tunteen ja järjen yhdistämistä tässä ja nyt toimintaa tukemaan. Se liittyy usein individuaatioprosessin keski-iän siirtymävaiheeseen, jossa ihminen alkaa purkamaan opittua käsitystä itsestään ja etsimään oman näköistään elämää. Vertikaalinen kasvun vaiheesi kertoo omasta tietoisuuden tilastasi, oman kasvuvaiheesi haasteista ja mahdollisuuksista.

Kenelle

Valmentajaohjelma on tarkoitettu erityisesti ammatilliseen hyödyntämiseen.Erilaiset ihmissuhdetyön ammattilaiset saavat tästä lisää valmiuksia.

Osallistujalle on hyödyksi ylempi korkeakoulututkinto ja halu katsoa asioita vaativien teorioiden tukemana. Esimies-/yrittäjäkokemus sekä kokemus henkilöstöjohtamisen- ja -kehittämisen tehtävistä tukevat omaa kasvua ja mahdollistavat ohjelman aikaisten harjoitustehtävien ja näyttöjen tekemisen. Myös opetus- ja kasvatusalalla toimivat saavat tästä työkaluja.

Ennen kaikkea on kuitenkin tärkeää nähdä itsensä ja oma kasvunsa ihmisenä osana organisaation kasvua ja kehitystä ja kokea halua vaikuttaa yksilöiden ja ryhmien kasvuun oman esimerkin tukemana vastuullisia keinoja hyödyntäen ja olla valmis laittamaan myös itsensä tarvittaessa peliin.

Tästä moduuleihin

arrow

Alustava aikataulu ja hinnat:

Sisältävät 6 valmennuspäivää ryhmässä, näyttötehtävät ja palautteen.

Ryhmäosa alkaa aikataulun mukaan, kun osallistujia on vähintään 4 henkilöä. Syksyn 2019 osalta se on suunniteltu seuraavasti:

Osa 1/3 ke-pe lokakuu 2019
Osa 2/3 to-pe marraskuu 2019
Osa 3/3, to-pe tammikuu 2020
Harjoitukset valmiina ja valmistuminen 31.5.2020 mennessä.

Ilmoittautumismaksu 390 € sis. alv 24 %, ostetaan verkosta ja vähennetään loppusummasta.. Loppuosan voi myös osamaksulla. Tästä haku- ja maksuehtoihin.

Yksityismaksajille: 1 900 € sis. alv 24 %
Yritysmaksajille: 1 900 € + alv 24 %.

Lataa kasvuohjelman esite tästä.

 

 

Hienoa!
Miten pääsen mukaan?

arrow

Osta tutustumistyöpaja tästä tai jätä hakemus kasvuohjelmaan.

 

Moduuli 5 - Yksilöllisen tietoisuuden lisääminen

Oman vertikaalisen kasvun edistäminen

Valmennus käynnistyy GLP profiililla (Global Leadership Profile), jonka pohjalta teemme osallistujan kanssa henkilökohtaisen kasvusuunnitelman.

Vastuullisen kasvun valmentajaohjelma koostuu vuoden mittaisesta henkilökohtaisen kasvun intensiivimatkasta, jonka pääpaino on oman tietoisuuden vertikaalisessa kasvussa ja säännöllisessä henkilökohtaisessa tuessa (10 x 60 minuuttia  verkossa 10 kk aikana + jatkuva sähköpostituki.)

Tuen tarkoituksena on auttaa osallistujaa omassa kasvutyössään kohti seuraavaa kasvuvaihetta.

Moduulin 5 voi aloittaa jo kasvuohjelman kanssa samaan aikaan.

Hinnat:
Yksityismaksajille: 1950 € sis. alv 24 %
Yrityksille: 1950 € + alv 24 %.

Ilmoittautumismaksu 750 €, ostetaan verkosta ja loppuosan voi maksaa halutessaan myös osamaksulla. Katso tästä haku- ja maksuehdot.

 

Moduuli 6 - Yhdessä kohti kasvua

Ryhmäosa keskinäisen kasvun tukemiseen, 3 x 2 pv lähitapaamisia + näyttötehtävät.

Tarkoituksena on soveltaa jo aiemmassa kasvuohjelmassa opittuja tietoja, taitoja ja harjoitteita omalla luovalla tavalla arjessa, joka sopii osallistujan yksilölisiin tarpeisiin tarkoituksen mukaisesti ja pysähtyä oman kasvun vaiheen tietoiseen edistämiseen. Ryhmätapaamisten aikana osallistuja saa myös ryhmän ja ulkopuolisen peilausta omaan tilanteeseen, mikä on oleellinen osa oppimista.

Ryhmävalmennuksen osassa keskeiset teemat ovat:

 • Valmentajan yksilöllinen kasvu valmentamisen ja ohjaamisen tukena. Reflektoimme yksin ja ryhmässä jatkuvasti omaa kasvuamme vastuullisen kasvun valmentajaksi ja opimme miten voimme hyödyntää osaamistamme entistä monimuotoisemmin.
 • Tyytyväisyyden haaste -viitekehyksen soveltaminen työhön. Käymme tarkemmin läpi viitekehyksen sisältöä ja siihen piiloutuvaa hiljaista ymmärrystä, jota voimme valmentajina soveltaa monin tavoin. Tätä tukee myös ohjelman lukumateriaali.
 • Harjoittelemme katsomaan asioita laajemmista systeemisistä kokonaisuuksista käsin ja tulkitsemme organisaation kasvuvaiheita.
 • Opimme tapoja herätellä tietoisuutta ja tunnustella tuntematonta, jota kohti olemme matkalla.
 • Oman valmentajaprofiilin luominen ja/ yrittäjyysnäkökulma ammatilliseen hyödyntämiseen.
 • Välitehtävät: varjopäiväkirja, lukumateriaaliin liittyvät soveltavat analyysit, jotka sovelletaan oman organisaation näkökulmaan. Oman tai asiakkaan organisaation kasvuanalyysi ja etenemissuunnitelma. Näyteohjaus ryhmälle vastuulliseen kasvuun liittyen (tilaisuus tai video) Kurssikavereiden ohjauksen seuranta 2x. Kaksi yksilöohjausasiakasta x 10 tapaamista vuoden aikana, niiden reflektointi ja asiakaspalaute. Lopuksi oman kasvun essee, jossa pohdit valmiuttasi vastuullisen kasvun valmentajaksi ja valitset haetko titteliä "Vastuullisen kasvun valmentaja".

 

 • Ryhmäosa alkaa, kun on tiedossa vähintään 4 osallistujaa. Käytyäsi Kasvuohjelman vastuulliseen ihmisyyteen, voit ilmoittaa kiinnostuksesti myös valmentajaohjelman suhteen. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään vaan saat tiedon, kun ryhmä käynnistyy ja voit katsoa tilannetta silloin uudestaan. Syksyn 2019 ryhmäosa on jo aikataulutettu tässä edellä.
shadow-ornament

Kirsi Mäkinen
Tyytyväisyyden haaste viitekehyksen luoja ja
vastuullisen kasvun ohjelmien kehittäjä

Puh. 040 5354 991
etunimi.sukunimi at tyytyvaisyydenhaaste. fi