Kasvua ja hyvinvointia pienryhmille

Kokoa valmennussarja kohti koko potentiaalia!


Yksityisille ja muille pienasiakkaille

Tunnistatko merkkejä luovuuden, innostuksen puutteesta? Onko ristiriitoja tai tyhjyyden tunnetta? Maistuuko työ puulta? Kaipaatko työhösi tai elämääsi lisää merkityksellisyyttä? Vai poltatko itsesi helposti loppuun?


Jos tunnistat edellisiä ilmiötä omalla kohdallasi, olet ehkä törmännyt haasteisiin, jotka liittyvät uuden aikakauden risteyskohtaan. Olemme ihmisen evoluutiossa saavuttamassa uuden tietoisuuden tason, joka vaatii oman siirtymäaikansa.


Tyytyväisyyden haaste valmennukset kohti koko potentiaalia auttavat lisäämään sisäistä ymmärrystä, tietoisuutta ja valmistautumaan uuden ajan tuomiin haasteisiin kestävillä keinoilla, hyvinvointia kuunnellen.

Valitse valmennus, 1-3 kpl, tutustu ja jätä tarjouspyyntö

Luontaista kasvua ja itsensä johtamista

 • Kohti koko potentiaalia -Luontaiset taipumukset uravalmennus

  Moduuli tuo perusymmärryksen Jungin ajattelutyyliteoriaan ja omien ajattelutaipumusten tunnistamiseen ja potentiaalin hyödyntämiseen sekä kehittää vuorovaikutusta ja erilaisuuden hyödyntämisen taitoja. Valmennus sisältää Luontaiset taipumukset analyysin jokaiselle osallistujalle.

  Kesto 4 tuntia, minimimäärä 4 henkilöä.

   Lue lisää.

   

Henkinen kasvu, jaksaminen ja hyvinvointi

 • Tyytyväisyyden tasapaino, vapauta luovuutesi, 4 tuntia

  Tyytyväisyyden tasapaino opettaa oman hyvinvoinnin johtamisen prosessin ja läsnäolon taitoja. Se auttaa ymmärtämään miten jokainen voi mahdollistaa kestävän hyvinvoinnin säilyttämisen kokemuksen elämässään tilanteesta riippumatta. Valmennus auttaa ottamaan vastuun omasta tilanteesta ja asettamaan rajoja. Täten valmennus voi auttaa myös vähentämään uupumisriskiä ja vapauttamaan tukahdutettuja energioita kuten luovuutta.

 • Tunteet taidoiksi, vuorovaikutusvalmennus, 4 tuntia

  Vuorovaikutustaitoja, erilaisuuden ymmärtämistä edistävä ja vuorovaikutusnäkökulmia peilaava valmennus ristiriitojen, ongelmien ja haasteiden ennalta ehkäisyyn. Käytännöllisiä harjoituksia tunteiden, tarpeiden, ajattelun ja uskomusten kanssa toimimiseen sekä vuorovaikutus- ja toimintatyyliin. Valmennus antaa osaamista kaikenlaisten ihmissuhdetilanteiden viisaaseen hoitamiseen.

Sisällöt painotetaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

arrow
Pyydä tarjous tästä

Kirsistä valmentajana

Kirsi Mäkinen
Tyytyväisyyden haaste valmennusten kehittäjä

Luontaiset taipumukset™ lisenssivalmentaja
Ratkaisukeskeinen LCF Life Coach®

Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja® 

 • Avoin, rehellinen, aito palveluasenne.
 • Ammattitaitoinen, asiantunteva, empaattinen.
 • Kuunteleva, kannustava, rauhallinen, läsnäoleva.
 • Luottamusta herättävä, joustava.
 • Vastaa tarpeisiin.
 • Lämmin, hauska, itsevarma.
 • Kokenut, selkeä, positiivinen.
 • Vuorovaikutteinen, viisas.
arrow
Joonas Koskinen

Kirsi on kuunteleva, vuorovaikutteinen, asiantunteva, syvällinen ja viisas. Huikeasta asiantuntijuudestaan huomatta hän tiedostaa kaiken asiantuntijuuden rajat.

Joonas Koskinen, Arvio 5/5

Kirsi on kokenut valmentaja, selkeä ja osaa hyvin antaa esimerkkejä ja avata harjoituksia. Myös teoria ja käytännön harjoitukset yhdistyivät hyvin. Hän löysi aina jotain positiivista tarttumapintaa. Erityisen hyvää valmennuksessa olivat käytännön harjoitukset. Sain paljon ajateltavaa ja samalla työkaluja, joilla voin työstää kotona esiin nousseita asioita. Valmennus auttoi minua tunnetaidoissa, toimintatapojen hahmottamisessa, omien vahvuuksien ja haasteiden löytämisessä. Sain myös rohkeutta lähteä prosessoimaan asioita. Suosittelisin Kirsin valmennusta erityisesti työssäkäyville ja yhteisöille.

Jenny, kuraattori, Arvio 5/5
Pyydä tarjous tästä

YHTEYSTIEDOT

Kirsi Mäkinen
Coach of Adult Learning and Professional Growth

Tyyväisyyden haaste valmennusmallin kehittäjä
Puh. 040 5354 991
etunimi . sukunimi at tyytyvaisyydenhaaste . fi