Kasvua ja hyvinvointia esimiehille, tiimeille ja työyhteisöille

Kokoa valmennussarja kohti koko potentiaalia!

video placeholder

Onko työyhteisössäsi merkkejä luovuuden, innostuksen tai sitoutumisen puutteesta? Onko ristiriitoja tai tyhjyyden tunnetta? Maistuuko työ puulta? Kaipaatko työhösi lisää merkityksellisyyttä?


Vai onko työyhteisösi niin täynnä innostusta, luovuutta, itseohjautuvuutta ja itsensä toteuttamisen henkeä, että ihmiset palavat loppuun jo pelkästään siitä?


Jos tunnistat edellisiä ilmiötä työpaikallasi tai omalla kohdallasi, olet ehkä törmännyt haasteisiin, jotka liittyvät organisaation kasvuhyppäyksen risteyskohtaan.


Tyytyväisyyden haaste valmennukset kohti koko potentiaalia auttavat lisäämään sisäistä ymmärrystä, tietoisuutta ja valmistautumaan uuden ajan tuomiin haasteisiin ja ottamaan ensi askelia uudella polulla, joka mullistaa johtamismallit ja organisaatioiden toiminnan. Tyytyväisyyden haaste valmennukset auttavat kulkemaan kohti omaa potentiaalia yksilöinä, tiimeinä tai organisaationa. 


Tämä uusi aika, jota kohti menemme, on nimeltään 


TEAL

arrow

Kohti Koko Potentiaalia valmennuksen moduulit

Työhyvinvointi, itsensä johtaminen ja kasvu

 • Vahvuuksien tunnistaminen ja kehittäminen työssä, 1 - 2 pv

  Onko työpaikallasi stressiä, uupumusta tai runsaasti työn kuormitusta syystä tai toisesta? Vai onko siellä vahvaa sitoutumista ja innostusta omaan työhön? Vai olisiko halua kasvaa ja kehittyä ammatillisesti uuteen suuntaan?

  Tämä valmennus on teille, jotka haluatte ymmärtää itseänne paremmin yksilöinä ja tiimeinä ja saada vahvuudet ja koko potentiaalin käyttöön työssänne sekä uutta virtaa ja energiaa itsetuntemuksen kautta sekä päivittää jaksamisen ja vastuun ottamisen taitoja.

  Tämä moduuli tuo perusymmärryksen Jungin ajattelutyyliteoriaan ja omien ajattelutaipumusten tunnistamiseen ja potentiaalin hyödyntämiseen sekä kehittää vuorovaikutusta ja erilaisuuden hyödyntämisen taitoja.

  Valmennus sisältää Luontaiset taipumukset analyysin jokaiselle osallistujalle.   Tutustu lisää.

   

   

arrow
 • Kohtaamis- ja vuorovaikutustaitojen valmennus, 1-2 pv

  Hyvinvointia ja jaksamista tukeva vuorovaikutus- ja kohtaamisen taitoja syventävä valmennus kaikille tiimeille ja työyhteisöille, jotka haluavat konkreettisesti vaikuttaa hyvinvointiin ja ihmisten välisen yhteyden ja luottamuksen lisäämiseen sekä erilaisuuden hyödyntämiseen työssään ja edistää omalla toiminnallaan vuorovaikutusta, yhteistyötä ja itsetuntemusta. Valmennuksessa yhdistetään teoriaa, harjoituksia ja keskustelua yksin, pareittain, pienryhmissä ja yhteisesti. Opit uuden tavan olla yhteydessä muihin vastuullisuutta tukien.

 • Tyytyväisyyden tasapaino, kokonaisena ihmisenä työssä, 1-2 pv

  Tuottava ja tuloksellinen työyhteisö on myös tyytyväinen. Tyytyväisyyden tasapaino opettaa oman hyvinvoinnin itsensä johtamisen prosessin sekä läsnäolon taitoja. Se auttaa ymmärtämään miten jokainen voi mahdollistaa kestävän hyvinvoinnin säilyttämisen kokemuksen työssään yksilönä, tiiminä ja yhteisönä. Jokainen saa myös sisäisen työkalun kasvun ja oppimisen edistämiseen työssä, muutoksessä tai kriisitilanteissa. Valmennuksessa harjoitellaan myös soveltamaan sisäistä mallia joka päiväiseen työhön tunnistamaan haasteita itsensä johtamisessa, vuorovaikutuksessa ja toiminnassa yksilön, tiimin ja koko työyhteisön tasolla.

arrow
Pyydä tarjous tästä

Kirsistä valmentajana

Kirsi Mäkinen
Tyytyväisyyden haaste valmennusten kehittäjä

Luontaiset taipumukset™ lisenssivalmentaja
Ratkaisukeskeinen LCF Life Coach®

Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja® 

 • Avoin, rehellinen, aito palveluasenne.
 • Ammattitaitoinen, asiantunteva, empaattinen.
 • Kuunteleva, kannustava, rauhallinen, läsnäoleva.
 • Luottamusta herättävä, joustava.
 • Vastaa tarpeisiin.
 • Lämmin, hauska, itsevarma.
 • Kokenut, selkeä, positiivinen.
 • Vuorovaikutteinen, viisas.
arrow
Joonas Koskinen

Kirsi on kuunteleva, vuorovaikutteinen, asiantunteva, syvällinen ja viisas. Huikeasta asiantuntijuudestaan huomatta hän tiedostaa kaiken asiantuntijuuden rajat.

Joonas Koskinen, Arvio 5/5

Kirsi on kokenut valmentaja, selkeä ja osaa hyvin antaa esimerkkejä ja avata harjoituksia. Myös teoria ja käytännön harjoitukset yhdistyivät hyvin. Hän löysi aina jotain positiivista tarttumapintaa. Erityisen hyvää valmennuksessa olivat käytännön harjoitukset. Sain paljon ajateltavaa ja samalla työkaluja, joilla voin työstää kotona esiin nousseita asioita. Valmennus auttoi minua tunnetaidoissa, toimintatapojen hahmottamisessa, omien vahvuuksien ja haasteiden löytämisessä. Sain myös rohkeutta lähteä prosessoimaan asioita. Suosittelisin Kirsin valmennusta erityisesti työssäkäyville ja yhteisöille.

Jenny, kuraattori, Arvio 5/5
Pyydä tarjous tästä

YHTEYSTIEDOT

Kirsi Mäkinen
Coach of Adult Learning and Professional Growth

Tyyväisyyden haaste valmennusmallin kehittäjä
Puh. 040 5354 991
etunimi . sukunimi at tyytyvaisyydenhaaste . fi