Kasvua ja hyvinvointia esimiehille, tiimeille ja työyhteisöille

Kokoa valmennussarja kohti koko potentiaalia!

video placeholder

Onko työyhteisössäsi merkkejä luovuuden, innostuksen tai sitoutumisen puutteesta? Onko ristiriitoja tai tyhjyyden tunnetta? Maistuuko työ puulta? Kaipaatko työhösi lisää merkityksellisyyttä?


Vai onko työyhteisösi niin täynnä innostusta, luovuutta, itseohjautuvuutta ja itsensä toteuttamisen henkeä, että ihmiset palavat loppuun jo pelkästään siitä?


Jos tunnistat edellisiä ilmiötä työpaikallasi tai omalla kohdallasi, olet ehkä törmännyt haasteisiin, jotka liittyvät organisaation kasvuhyppäyksen risteyskohtaan.


Tyytyväisyyden haaste valmennukset kohti koko potentiaalia auttavat lisäämään sisäistä ymmärrystä, tietoisuutta ja valmistautumaan uuden ajan tuomiin haasteisiin ja ottamaan ensi askelia uudella polulla, joka mullistaa johtamismallit ja organisaatioiden toiminnan.


Tämä uusi aika on nimeltään 


TEAL

arrow

Kohti Koko Potentiaalia valmennuksen moduulit

Valmennussarjan perusosa

Tästä moduulista kaikki alkaa. Sisältyy jokaiseen valmennukseen. Jos valitset vain yhden moduulin, on se juuri tämä .

 • Yksilöllisten vahvuuksien tunnistaminen ja kehittäminen, 4 tuntia

  Tämä on valmennussarjan ainoa kiinteä moduuli, perusosa, joka toimii pohjana kaikille viidelle muullekin moduulille. Moduuli tuo perusymmärryksen Jungin ajattelutyyliteoriaan ja omien ajattelutaipumusten tunnistamiseen ja potentiaalin hyödyntämiseen sekä kehittää vuorovaikutusta ja erilaisuuden hyödyntämisen taitoja. Valmennus sisältää Luontaiset taipumukset analyysin jokaiselle osallistujalle.  Muut moduulit, joilla haluat täydentää valmennusta, voit valita erikseen. Tutustu lisää.

   

arrow

Valitse seuraavista 6 moduulista sopiva valmennussarja perusvalmennuksen oheen

Työssä jaksaminen ja työhyvinvointi

 • Energiaa työhön, 4 tuntia

  Hyvinvoinnin ja jaksamisen keinoja painottava valmennus tiimeille ja työyhteisöille, jotka haluavat lisätä yksilöllistä vastuuta omasta jaksamisesta. Valmennus antaa valmiuksia vähentää uupumisriskiä työssä. Suosittelen “Tyytyväisyyden tasapainomoduulin yhteyteen.”

 • Tyytyväisyyden tasapaino, 4-8 tuntia

  Tuottava ja tuloksellinen työyhteisö on myös tyytyväinen. Tyytyväisyyden tasapaino opettaa oman hyvinvoinnin johtamisen prosessin ja läsnäolon taitoja. Se auttaa ymmärtämään miten jokainen voi mahdollistaa kestävän hyvinvoinnin säilyttämisen kokemuksen työssään. Suosittelen erityisesti “Energiaa työhön” moduulin yhteyteen.

 • Työpaikan tunteet taidoiksi, 4 tuntia

  Vuorovaikutustaitoja, erilaisuuden ymmärtämistä edistävä ja Luontaiset taipumukset vuorovaikutusnäkökulmia peilaava valmennus ristiriitojen ja keskinäisten ongelmien ja haasteiden ennalta ehkäisyyn. Käytännöllisiä harjoituksia. Suosittelen erityisesti “Erilaisuuden ja potentiaalin hyödyntäminen työssä” ja “Thinking and talking Teal” moduulien yhteyteen.

arrow

Kasvua ja itsensä johtamista

 • Erilaisuuden ja potentiaalin hyödyntäminen työssä, 4 tuntia

  Tiimien ja työyhteisöiden erilaisuuden ymmärtämistä ja yksilöllistä kasvua edistävä valmennus, joka tähtää hyödyntämään yksilöllisiä ominaisuuksia tehokkaammin työssä. Valmennus auttaa lisäämään motivaatiota ja vastuuta omasta työstä ja toiminnasta. Suosittelen erityisesti “Työyhteisön tunteet taidoiksi” sekä kasvumoduulien kanssa yhteen.

 • Sielukas johtaminen esimiesvalmennus, 1-2 pv

  Sitouttamisen keinot kestävälle pohjalle. Tämä on kokemuksellista oppimista esimiehille. Valmennus auttaa ymmärtämään yksilöllisiä kokemuksia sitouttamisessa ja johtamistavoissa, kehittää taitoa katsoa asioita toisen näkökulmasta ja tiedostamaan arvojen ja tarpeiden merkityksen sisäisen motivaation herättämisessä. Valmennuksessa kehitämme aineetonta pääomaa lisäten ymmärrystä tuottavuuden ja hyvinvoinnin kestävistä lähtökohdista ihmisten johtamisessa. Esimiehille sopii mikä tahansa muukin moduuli.

 • Thinking and talking Teal, 1-2 pv

  Vuorovaikutus- ja kohtaamisen taitoja syventävä valmennus kaikille tiimeille ja työyhteisöille, jotka haluavat konkreettisesti vaikuttaa uuden ajan vuorovaikutustyylin hyödyntämiseen työssään ja edistää omalla toiminnallaan vuorovaikutusta, yhteistyötä, itsetuntemusta, yhteyttä muihin ja osoittaa luottamusta vaikuttavalla tavalla. Eli harjoitella käytännössä Teal taitoja vuorovaikutuksessa.

arrow
Pyydä tarjous tästäValitse 1-6 moduulia

Kirsistä valmentajana

Kirsi Mäkinen
Tyytyväisyyden haaste valmennusten kehittäjä

Luontaiset taipumukset™ lisenssivalmentaja
Ratkaisukeskeinen LCF Life Coach®

Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja® 

 • Avoin, rehellinen, aito palveluasenne.
 • Ammattitaitoinen, asiantunteva, empaattinen.
 • Kuunteleva, kannustava, rauhallinen, läsnäoleva.
 • Luottamusta herättävä, joustava.
 • Vastaa tarpeisiin.
 • Lämmin, hauska, itsevarma.
 • Kokenut, selkeä, positiivinen.
 • Vuorovaikutteinen, viisas.
arrow
Joonas Koskinen

Kirsi on kuunteleva, vuorovaikutteinen, asiantunteva, syvällinen ja viisas. Huikeasta asiantuntijuudestaan huomatta hän tiedostaa kaiken asiantuntijuuden rajat.

Joonas Koskinen, Arvio 5/5

Kirsi on kokenut valmentaja, selkeä ja osaa hyvin antaa esimerkkejä ja avata harjoituksia. Myös teoria ja käytännön harjoitukset yhdistyivät hyvin. Hän löysi aina jotain positiivista tarttumapintaa. Erityisen hyvää valmennuksessa olivat käytännön harjoitukset. Sain paljon ajateltavaa ja samalla työkaluja, joilla voin työstää kotona esiin nousseita asioita. Valmennus auttoi minua tunnetaidoissa, toimintatapojen hahmottamisessa, omien vahvuuksien ja haasteiden löytämisessä. Sain myös rohkeutta lähteä prosessoimaan asioita. Suosittelisin Kirsin valmennusta erityisesti työssäkäyville ja yhteisöille.

Jenny, kuraattori, Arvio 5/5
Pyydä tarjous tästäValitse 1-6 moduulia

YHTEYSTIEDOT

Kirsi Mäkinen
Coach of Adult Learning and Professional Growth

Tyyväisyyden haaste valmennusmallin kehittäjä
Puh. 040 5354 991
etunimi . sukunimi at tyytyvaisyydenhaaste . fi