KOULUTUSKALENTERI

Kaikkien koulutusten ja kurssien sisällöt perustuvat Vastuullisen ihmisyyden kasvuohjelman sisältöihin, ollen kuitenkin itsenäisiä kokonaisuuksia.

Tulossa 2019

Vastuullinen aikuisuus ja ihmisenä kasvu, luento

Kiinnostaako sinua kasvaa ihmisenä ja haluaisitko ymmärtää, miten edistää omaa tai muiden kasvua tilanteesta riippumatta? Tällä luennolla saat lisää ymmärrystä ihmisyyden isoihin kysymyksiin, miten olemme tähän tulleet, ketä olemme ja mihin olemme menossa. Tyytyväisyyden haasteen viitekehys.

Vantaan aikuisopistolla, Tikkurilan opistotalo,
15.1.2019 kiitos osallistuneille.

Luennon uusinta 14.5.2019 klo 17.00 - 20.00.
Ilmoittaudu tästä 10.12.2018 alkaen.

Erityisen hyvää oli uusi näkökulma. Sopii kaikille.
Arvio 4, Kirsi.

Luento auttoi huomaamaan, etten ole ollut ajatusteni kanssa hakoteillä. Hyvää oli keskustelu sekä osallistava ja mielenkiintoa ylläpitävä luennoitsija. Arvio 4, Katja.

Sopii kaikille ja antaa uusia näkökulmia juurtuneille miehille. Arvio 5.

Selkeä esitys, joka sopii kaikille. Arvio 4.

Irti vastakkainasettelusta, kohti vastuullisempaa maailmaa, luento

Onko maailma, jossa elämämme menossa entistä hullumpaan suuntaan? Luennolla opit tiedostamaan mistä ristiriidat tai vastakkainasettelut usein johtuvat ja onko niille jotakin tehtävissä? Saat ymmärrystä yksilön, ryhmän ja yhteiskunnankin haasteisiin kohdata itsensä ja muut vastuullisesti. Tyytyväisyyden haasteen viitekehys.

 

Vantaan aikuisopistolla, Tikkurilan opistotalo, 22.1.2019. Kiitos osallistuneille.

Koulutus auttoi pohtimaan omaa kasvua ja antoi kimmookken jatkaa. Erityisen hyvää oli rauhallinen eteneminen, selkeä viestintä ja yhteinen keskustelu. Sopii kenelle vaan. Arvio 4/5, Pirkko Huuhka

Erityisen hyvää oli rauhallisuus ja mahdollisuus pysähtyä. Kirsi oli innostava ja tosissaan. Sopii omasta elämästään kiinnostuneille aikuisille. Arvio 4/5, Varpu

Tie tyytyväisyyden tasapainoon viikonloppukurssi

Helsingin työväenopistossa, Helsinginkatu,
13. - 14.4.2019 klo 10.00 - 15.45.
Ilmoittaudu tästä.

Aikuisiän parisuhdetaidot, tietoisesti toiselle kierrokselle -viikonloppukurssi

Espoon Omniassa, Itätuulentie Tapiola,
18.-19.5.2019 klo 10.00 - 14.15.
Ilmoittaudu tästä.

 Tästä ennakkotehtävään.

 

Kokemuksia 2018 kursseilta

Tie tyytyväisyyden tasapainoon viikonloppukurssi

Hyvinkään opistossa 22.-23.9.2018. Kiitos osallistujille.

Koulutus auttoi oman itsensä löytämisessä, ihmissuhteiden hallinnassa, ymmärryksessä muita kohtaan. Ylitti odotukset! Hyvä kouluttaja, joka sai ajattelemaan asioita laajemmin. Sopii kaikille. Arvio 5/5, Kirsi, osallistuja.

Espoon Omniassa 6.-7.10.2018. Kiitos osallistuneille.

Löysin mallin, jonka koen sopivan tilanteeseeni. Hyviä keskusteluja, mikä lisäsi entisestään kurssin antia. Monipuolisesti asiaa, harjoituksia ja ihana ilmapiiri, jossa pystyi avoimesti jakamaan asioita. Sopii henkilöille, joilla on kiinnostusta pohtia syvällisemmin itseään. Arvio 5/5, Anna-Maria.

Helsingin työväenopistossa 10.-11.11.2018. Kiitos osallistuneille.

"Sain uusia näkökulmia "minän" analysointiin ja keinoja kehitykseen. Kouluttajan laaja näkemys ja taustatiedot kiteytyivät käytännön esimerkkeihin sekä riittviin omakohtaisten kokemusten tuomaan kontekstiin. Erityisen hyvä nuorille esimiehille ja isoja kriisejä kokeneille." Arvio 4/5, Timo.

Aikuisiän parisuhdetaidot, tietoisesti toiselle kierrokselle -viikonloppukurssi

Espoon Omniassa 15.-16.9.2018. Kiitos osallistujille.

Kurssi selkiytti tavoitteita, vastasi odotuksia oikein hyvin ja antoi apuvälineitä käsitellä asioita esim. varjoja sekä rohkeutta olla oma itseni. Erityisen hyvää oli vetäjä, joka oli selkeä, rohkea ja osallstuva. Sopii kaikille, myös 50-60 vuotiaille ja myös miehille. – Nainen, arvio 4.

Vantaan aikuisopistossa 17.-18.11.2018. Kiitos osallistujille.

Ymmärsin lisää rakkaudesta ja sen tasoista. Itsestäni opin lisää ja sain ymmärrystä ihmisten elämien erilaisuudesta. Kiitollisuus lapsuutta ja vanhempia kohtaan lisääntyi. Erityisen hyvää oli kouluttaja, joka oli selkeä, innostava ja tilannetajuinen, mikä näkyi siinä, että ryhmä sai itseohjautuvastikin keskustella ja se sukui avoimesti jokaista kuunnellen. Saimme paljon toisiamme kuulemalla. Arvio 5/5, Sari Saarinen

Lisätietoja kouluttajalta:

Kirsi Mäkinen
Vastuullisen kasvun ohjelmien kehittäjä
Tyytyväisyyden haaste viitekehyksen luoja

Puh. 040 5354 9991
etunimi.sukunimi at tyytyvaisyydenhaaste.fi