Ryhmävalmennuksiin osallistuneiden palautteita

Valmennus antoi äärimmäisen selkeyttävät rakenteet asioille, joita olen pohtinut viime aikoina. Erittäin valaisevia tehtäviä ja pidin siitä, että tehtävissä oli sama pohja, jonka päälle rakennettiin. Suosittelen kaikille itseään etsiville.

Joonas Koskinen Joonas Koskinen
Arvio 5/5

Valmennus auttoi itseni ymmärryksessä  ja erityisen hyvää oli avara kokonaisvaltainen lähestyminen ja käsiteltiin avoimesti asioita. Kaikki pääsivät puhumaan. Kirsi on avara ja myötämielinen, antaa tilaa, kuuntelee ja tietää asiansa.

Juuso Kangas Diplomi-insinööri Juuso Kangas Diplomi-insinööri
Arvio 4/5

Harjoitukset varjosta, jäävuorimalli ja tyytyväisyyden portaat avasivat ymmärrystä kehitysprosessista. Ne olivat todella hyviä ja konkreettisia. Pidin myös projisointiharjoituksesta. Kirsillä oli hyvä co-journey asenne ja hän antoi positiivista palautetta. Suosittelen kaikille, joilla riittää avointa mieltä.

Juuso, mindfulness-ohjaaja/yrittäjä
Arvio 4/5

Valmennus auttoi miettimään omia arvojani ja missä tilanteessa olen ja elänkö arvojeni mukaisesti ja mitä teen seuraavaksi. Asia ei ollut liian korkalentoista, mutta haastavaa ja sai miettimään. Suosittelen kaikille!

Nainen, Espoo
Arvio 5/5

Valmennus auttoi minua hahmottamaan uuden uran haasteita ja näkemään heikkoudet vahvuutena. Erityisen hyvää oli monipuolisuus ja helposti ymmärrettävyys ja omaksuttavuus. Esimerkkien kautta pystyi peilaamaan omaan elämään. Suosittelen työyhteisöille ja risteyskohdassa oleville.

Nainen, Espoo
Arvio 5/5

Auttoi hahmottamaan ajatus-tunteet-toiminta yhteyttä. Sain ymmärrystä tarpeiden laaja-alaisuudesta. Erityisen hyvää oli havainnollisuus ja asioiden avaaminen.

Nainen yli 50-vuotta Helsinki
Arvio 5/5

Valmennus auttoi oivaltamaan miten voin jumiutua tunneorjuuteen ja miten etenen tietoisuuteen ja vaikeiden asioiden käsittelyyn. Läsnäolontaidon tärkeys korostui. Malli on selkeä ja toisto auttoi valmennuksen edetessä syvällisempään työskentelyyn. Alun rentoutus oli hyvä.

Nainen yli 60-vuotta Helsinki
Arvio 4/5

Teoria oli todella mielenkiintoinen ja ymmärsin mihin asiat perustuvat. Suosittelen henkilöille, jotka ovat ns. "hukassa" ja jotka eivät ole tätä ennen kokeneet.

Nainen yli 30-vuotta Helsinki
Arvio 4/5

Valmennus vahvisti tunnetta siitä, että olen oikealla tiellä ja pysäytti ajattelemaan. Hämmästyttäviä yhteyksiä näin konkreettisesti tärkeistä tarpeista.  Erityisen hyvää oli hyvä rauha keskittymiseen.

Nainen, yli 40-vuotta Espoo
Arvio 5/5

Ymmärrän paremmin miten mieli toimii, mikä on varjon vaikutus  ja miten tietoisuus ja tiedostamattomuus toimivat oppimisprosessissa. Erityisen hyvää oli se, että valmennuksesta sain kattavasti lisää tietoa, hyviä harjoituksia ja peilasin itseäni. Suosittelen kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja avata ymmärrystään.

Nainen yli 30-vuotta Helsinki
Arvio 3/5