Sielukas Itsensä Johtaminen yksilövalmennus

Etsitkö vastauksia elämää suurempiin kysymyksiin? 

Kuka minä olen?

Mitä minä haluan?

Miten tekisin elämästäni merkityksellisempää?

 • Yksi tapa etsiä merkityksellisyyttä on työ. Ihmisellä on luontainen tarve olla työssään kokonainen ja hyödyntää koko potentiaaliaan. Tämä edellyttää sekä yksilön omaa työtä uskaltautuakseen heittäytyä tilanteeseen että organisaation toimenpiteitä turvallisen tilan luomiseen.
 • Merkityksellisyyden kokemukset syntyvät yhteydestä itseen ja siitä kokemuksesta, että näkee työllään tarkoitusta. Sen tarkoituksen jokainen voi löytää löytämällä sisäisen motivaationsa.
 • Itseohjautuvat organisaatiot lisääntyvät, mikä tarkoittaa sisäisen motivaation, itsensä johtamisen taitojen tulee myös lisääntyä. Jokainen voi kasvaa kohti parasta versiota itsestään.

Kasvu lähtee yksilön tasolta ja kulkee kohti parasta versiota itsestä

OSTA VALMENNUSTA VERKOSTA
video placeholder

Tässä valmennuksessa suhtaudumme uteliaasti itsemme tutkimiseen, katsomme tulevaisuuteen ja opimme olemaan tässä hetkessä juuri sellaisena kuin se ilmentyy. Tämä valmennus ohjaa määrätietoisesti kohti kokonaista itsenä olemista, oman tarkoituksen löytämistä ja itsensä johtamisen taitojen kehittymistä.

Se on oman ajattelun, tunteiden, tarpeiden, toiminnan ja uskomusten tunnistamista ja tarpeellisten muutosten tekemistä käytännön tilanteissa.

Valmennuksen painopiste voi olla itsetuntemuksessa, hyvinvoinnin ja tasapainon ylläpidossa tai lisäämisessä, muutostilanteiden hallinnassa, omien toimintatapojen ja vuorovaikutuksen kehittämisessä, omien vahvuuksien ja potentiaalin tunnistamisessa ja tarkoituksen mukaisessa hyödyntämisessä. Oleellista on itseensä tutustuminen ja tutkiminen.

Kirsi on ammattitaitoinen, empaattinen ja aistii hyvin asiakkaan tunnetilan. Sain työstää omia haasteita. Valmennus avasi silmiäni, että miten itse pystyn oikeasti työstämään asioita. Sain valmennuksesta varmuutta tulevaan ja uskon itseen ja omaan tekemiseen. Nyt minulla on usko, että kun tekee töitä sisäisen itsensä kuuntelemisen eteen, silloin moni asia kirkastuu. Koen olevani onnekas, että sain Kirsin valmentajakseni. Hänellä on ote asiakastyöhön ja substanssiosaaminen hallussa. Suosittelen.

Taru, mediapäällikkö Taru, mediapäällikkö
Espoo, Arvio 5/5

Valmennusmenetelmät

Valmennus perustuu Tyytyväisyyden haasteen viitekehykseen, vastuullista kasvua ja ihmisyyttä tukeviin menetelmiin. Katsomme tilannettasi kokonaisvaltaisesti, tarvittaessa elämänkaartasi hyödyntäen.

Tervetuloa matkalle itseesi!

Omat aivot saivat tehokasta jumppaa pohtiessa “kuka minä olen”, “mitä minä haluan” ja “mitä minusta tulee isona” kysymyksiin. Couchauksesta sain niin vahvistusta jo tiedostamiini asioihin kuin myös opin katsomaan itseäni uusin silmin ja sitä kautta näkemään uusia mahdollisuuksia. Minua miellytti Kirsin aistittavissa oleva läsnäolo hetkessä ja tapa käsitellä asioita. Vaikka couchauksessa aivot pistettiin töihin, oli mieli jälkeenpäin täynnä energiaa. Suosittelen!

Sari Kailio Sari Kailio
Hr-assistentti, Turku

arrow

Miksi osallistuisin tähän valmennukseen?

Hyödyt osallistujalle

 • Opit hyödyntämään vahvuuksiasi ja koko potentiaaliaaliasi työssäsi hyvinvointia kuunnellen.

 • Tavoitteet selkiintyvät ja omat voimavarat saadaan hyödyksi tasapainoisesti.

 • Osallistuja oppii itsensä johtamisen mallin, joka auttaa ottamaan vastuun omasta jaksamisesta entistä omaehtoisesti.

 • Työsi tuloksellisuus, tuottavuus ja motivaatio löytävät uutta suuntaa.

 • Sisäinen johtajuus kehittyy.

 • Läsnäolon ja myötätunnon taidot kehittyvät

 • Elämän kokonaisvaltainen tasapaino lisääntyy ja suunta selkiintyy.

Ainakin näihin kysymyksiin voin auttaa löytämään vastauksia:

  • Haluatko saada ymmärrystä sisäisten ristiriitojen ratkaisemiseen?
  • Haluatko saada lisää jämäkkyyttä tai pehmeyttä vuorovaikutukseesi?
  • Pelkäätkö kohdata vaikeita tilanteita tai asettaa rajoja?
  • Oletko sellainen ihminen kuin haluat olla?
  • Oletko epävarma siitä miten sinun kuuluisi toimia tilanteessasi?
  • Haluatko vahvistaa itseluottamustasi?
  • Oletko saanut palautetta työstäsi ja haluat vaikuttaa asiaan, muttet tiedä miten?
  • Haluatko löytää uuden suunnan työssäsi ja toiminnassasi?
  • Haluatko löytää keinoja tavoitteidesi toteuttamiseen?
  • Onko sinulle halu kehittyä työssäsi tai ammatissasi uuteen suuntaan tai kohti omaa potentiaaliasi?
  • Vaivaako työtäsi kiireen tunne ja ajanhallinnan haasteet?
  • Kärsitkö usein stressistä tai rasitatko itseäsi liikaa ajatuksillasi?
  • Haluatko löytää tasapainoa työn ja elämän välille?

  Kirsi on valmentajana avoin, ymmärtävä ja valmis. Erityisen hyvää hänen valmennuksessa oli se, että sain oikeasti muutamia uusia, hyviä näkemyksiä ja ajatuksia. Valmennus auttoi minua tajuamaan, että "jaloilla ajattelu" on paras keino edetä.

  Juuso Kangas, diplomi-insinööri Juuso Kangas, diplomi-insinööri
  Helsinki, Arvio 4/5

  Kirsille oli helppo puhua heti, vaikka sen luulisi olevan Skypen välityksellä vaikeampaa. Hän on hyvä kuuntelija ja oikeasti läsnä. Hän vei keskustelua eteenpäin ja antoi pohtimisen aihetta. Erityisen hyvää oli se, että nopeasti löytyi asia, johon pääsin paneutumaan. Sain ajattelun aihetta niin psykologisesta kuin käytännön näkökulmastakin. Valmennuksen jälkeen oli selvästi kevyempi ja huojentuneempi olo. Valmennus auttoi minua valmistautumaan henkisesti ja konkreettisesti oman yrityksen perustamiseen. Lisäksi se avasi minulle ymmärrystä millainen olen ihmisenä ja miten ajatusteni tulisi muuttua itselleni suotuisampaan suuntaan. Sain purettua vyyhtiä pääni sisällä. Suosittelen.

  Marjo Marjo
  Espoo, Arvio 5/5

  Kirsi on kokenut valmentaja, selkeä ja osaa hyvin antaa esimerkkejä ja avata harjoituksia. Sain paljon ajateltavaa ja työkaluja. Valmennus auttoi minua tunnetaidoissa, toimintatapojen hahmottamisessa, omien vahvuuksien ja haasteiden löytämisessä. Suosittelisin Kirsin valmennusta erityisesti työssäkäyville ja yhteisöille esimerkiksi ura- ja henkilökohtaiseen valmennukseen.

  Jenny Jenny
  Helsinki, Arvio 5/5

  arrow

  Haluatko edetä nopeasti?
  Yksittäiset valmennussarjat ostetaan suoraan verkosta

  • 1. Osta haluamasi valmennuspaketti verkosta. Kysy tarvittavat lisätiedot etukäteen.
  • 2. Sovi valmennusajankohdat Kirsin kanssa sähköpostilla. Helpointa on aikatauluttaa heti kaikki valmennuskerrat kalenteriin.
  • 3. Tee mahdolliset ennakkotehtävät ennen ensimmäistä valmennuskertaa. Saat ne Kirsiltä sähköpostilla.
  • 4. Varmistathan, että Skype ja muut yhteytesi toimivat ko aikana eikä ohjelmasi vaadi päivitystä.
  • 5. Täytä valmennuksen jälkeen Kirsiltä saamasi palautelomake.
  • Nähdään valmennuksessa!
  arrow

  Osta valmennusta tästä

  Asiakaskokemukset jatkuvat

  Kirsillä selvästi tietää mistä puhuu. Hän on avoin ja rehellinen. Aito kiinnostus ja palveluasenne valittyvät hänestä. Sain valmennuksesta tietoa ja rohkaisua omien suunnitelmieni tueksi.

  Kristiina Kuurankajo Kristiina Kuurankajo
  Kirkkonummi, Arvio 3/5

  Kirsi on valmentajana asiantunteva, luottamusta herättävä, hänelle on helppo jakaa kokemuksia ja hänen kanssa on hyvä vuorovaikutus. Hän osaa vastata tarpeisiin ja on joustava. Erityisen hyvää hänen valmennuksessa olivat visualisoinnit, oma kädenjälki ja persoonallinen ote. Valmennus auttoi minua hahmottamaan omaa persoonallisuutta, selkeyttämään uravalintaa ja menestystekijöitä.  Olen erittäin tyytyväinen. Voin kuvitella meneväni uudelleen valmennukseen.

  Nainen 32 v
  Arvio 5/5

  Kirsi on valmentajana kannustava, rauhallinen, läsnäoleva ja asiantunteva. Hänen valmennuksessaan oli erityisen hyvää vuorovaikutus, kysymykset, tehtävät ja aito kohtaaminen. Valmennus auttoi pohtimaan asioita ja miettimään myös konkreettisia tekoja ongelmien muuttamiseen. Herätteli!

  Nainen 34 v. Helsinki
  Arvio 4/5

  Kirsi on intensiivinen kuuntelija, joka esitti sopivasti oleellisia kysymyksiä rauhallisesti ja inhimillisesti. Alakohtaiset asiat konkretisoituivat. Menisin uudelleenkin Kirsin valmennukseen.

  Nainen 44v, Espoo
  Arvio 5/5

  arrow
  Osta valmennusta tästä