Tie tyytyväisyyden tasapainoon

Kaipaatko merkityksellisyyttä ja selitystä elämän tapahtumille, jotka herättävät voimakkaita tunnetiloja? Onko sinun vaikea säilyttää tasapaino näissä tilanteissa tai arjen haasteissa? Vai oletko vain jonkin uuden suunnan tarpeessa, osasitpa sitä määritellä tai et? Tule oppimaan kokonaisvaltaista tyytyväisyyttä ja hyvinvointia lisäävä malli, joka auttaa sinua parantamaan elämäsi laatua!

Saatamme olla rakentaneet elämämme ja tyytyväisyytemme sellaisten asioiden varaan, jotka eivät täysin tue omaa tahtoamme ja sitä mitä nyt haluamme. Nämä tyytyväisyystekijät ovat ehkä opittuja tai sitten vain olet itse rajannut elämästäsi pois jotain, mikä juuri nyt tuntuukin tärkeältä. Olet ehkä hankkinut ammatin, perheen, työn ja elänyt sitä elämää, mitä koet, että joskus halusit tai mitä joku sinulta odottikin. Silti tuntuu tyhjältä. Onko sinulla ehkä jokin unelma, joka on yhä toteuttamatta?

Mistä lisää merkityksellisyyttä?

Tyhjyys, tylsyys ja elämän merkityksettömyyden kokemukset saattavat viitata uuteen elämänvaiheeseen, johon olet ihmisenä astumassa, mutta mikä herättää sinussa pelkoa, arkuutta, ahdistusta tai muita tunteita, joita saatat myös vältellä. Ne ovat kaikki normaaliin kasvuun ja muutokseen liittyviä asioita, joiden hyväksyminen osaksi elämää auttaa eteenpäin. Ne menevät myös ajallaan ohi, kun saat lisää selkeyttä tilanteeseesi.

Saatat uskotella itsellesi, että sinullahan on kaikki hyvin ja ihmetellä miksi tunnet tyytymättömyyttä. Saatat pelätä mitä muutos toisi tullessaan pohtiessasi vaihtoehtoja tilanteesi ratkaisuun. Usein ihminen pelkää uutta ja outoa kuten myös tulevaisuutta, josta ei voi tietää mitä se tuo tullessaan. Voimme kuitenkin helpottaa olemassaolomme kriisiä kehittämällä itseymmärrystä ja luottamusta itsemme kanssa suhteessa elämään. Se ymmärrys ei vie sinua harhaan, kaikki vastaukset ovat jo valmiina sisälläsi. Sinun täytyy vain löytää polku yhteyteen itsesi kanssa, jotta saat vastauksia ja oppia käyttämään sitä arjessa. Silloin teet kestäviä, viisaita valintoja kaikissa tilanteissa.

“Tie tyytyväisyyden tasapainoon” on viikonloppukurssi, joka selittää edellä kuvatun kaltaisia tilanteita ja selkiyttää suuntaa, johon olet menossa. Se antaa myös sisäisen työkalun ja oman elämän viitekehyksen ja laajentaa perspektiiviäsi katsoa asioita kokonaisvaltaisesti. Kurssi sisältää sekä teoriaa, että käytännöllisiä harjoituksia, joita työstetään sekä itsenäisesti että pareissa ja ryhmissä. Kurssista saa eniten irti, kun uskaltaa heittäytyä keskustelemaan ja oppimaan myös muilta. Katso paikat ja ajankohdat täältä.

Kurssipalautteita:

“Kurssi auttoi minua kuuntelemaan itseäni ja sain hyviä työkaluja”; Marjut Visala, arvio 4/5.

“Kurssi auttoi tunteiden arvioinnissa ja erityisen hyvää oli konkreettisuus”; Maritta, arvio 5/5.

“Sain uusia oivalluksia parantaa omaa elämänlaatua. Erityisen hyvää oli tehtävien tekeminen ja oma pohdinta. Kirsi oli asiantunteva, looginen ja kurssi oli hyvin jäsennelty kokonaisuus. Kussi sopii kaikille omasta elämänlaadusta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille.” Arvio 4/5.

Lisää tämän kurssin palautteita täältä.

 

Kurssin asioihin liittyviä blogeja:

 

Kirjoittaja/kouluttaja:

Olen Kirsi Mäkinen, Tyytyväisyyden haaste valmennusmallin kehittäjä, Jungian Life Coach. Autan yksilöitä ja ryhmiä löytämään suunnan ja yhteyden itseensä, jotta he voivat kasvaa ja toteuttaa itseään uudella tavalla.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

TallennTallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna