Tie tyytyväisyyden tasapainoon lyhytkurssi

Kurssi perustuu  Tyytyväisyyden haaste viitekehykseeni, joka on pohjana myös  kasvuohjelmassani.

Ajankohta:
Paikka: Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Aika: Koulutuksen uutta ajankohtaa ei ole tiedossa.

Tarkempi paikka määrytyy osallistujatilanteen mukaan.

  • Miten säilytän tasapainoni ja yhteyden itseeni arjen haasteiden edessä ja saan elämääni lisää merkityksellisyyttä? 
  • Kurssilla opimme tasapainottamaan kokemuksiamme ja hyvinvointiamme itsetuntemustamme syventämällä.
  • Opimme kuuntelemaan sisäistä ääntämme, tutustumme kaikkiin puoliimme ja opimme huomaamaan, miten nämä asiat vaikuttavat hyvinvointiimme arjessa.
  • Opimme myös uuden ajattelumallin ja polun kohti tasapainoa kaikissa elämäntilanteissa.
  • Teoriaa, keskustelua ja käytännöllisiä harjoituksia, jotka mahdollistavat elämänsä totuuksien uudelleenmäärittelyn.

Kurssi ravistelee ja avaa tietoisuuttasi kohti uusia kasvun ja ihmisyyden näköaloja. Se sopii kaikille avoimille ja avarakatseisille ihmisille, jotka eivät ole akuutissa kriisissä ja haluavat ottaa vastuuta oman ihmisenä kasvunsa edistämisestä syvemmin.

Kurssi auttoi itsensä löytämisessä, ihmissuhteiden hallinnassa ja antoi ymmärrystä muita ja itseään kohtaan. Ylitti odotukset! Hyvä kouluttaja, erittäin huomioon ottava, tasapuolinen, innostava ja johdonmukainen, joka sai ajattelemaan asioita laajemmin. Kurssi sopii kaikille. Kirsi, arvio 5/5. 

Etsin uusia näkökulmia mielen hyvinvointiin. Kurssi vastasi odotuksia erinomaisesti. Löysin tästä mallin, jonka koen sopivan tilanteeseeni hyvin. Hyviä keskusteluita Kirsin ja osallistuneiden kesken, mikä lisäsi entisestään kurssin antia. Monipuolisesti asiaa ja harjoituksia, ihana ilmapiiri, jossa pystyi avoimesti jakamaan ajatuksiaan. Voisi olla vielä pidempi 🙂  Kirsi on avoin, rauhallinen, ystävällinen ja ajatteleva. Sopii henkilöille, joilla on kiinnostusta pohtia syvällisemmin itseään. Arvio 5/5, Anna-Maria

Katso lisää kurssipalautteita.

Hinta: 97 € sis. alv 24%.

Lisätietoja kouluttajalta:

Kirsi Mäkinen on Jungian Life Coach, Vastuullisen ihmisyyden kasvuohjelmien kehittäjä. Hänellä on vuosien kokemus kasvun, hyvinvoinnin, kehittämisen ja konsultoinnin parista sekä lähes 10 vuoden oma kasvumatka varjoista valoon. Hän on pimeyden puolustaja, joka auttaa sinua löytämään uudelleen yhteyden itseesi ja kohtaamaan elämäsi haasteet tietoisemmin ja kestävää, vastuullista elämää edistäen. Puh. 040 5354 991, etunimi.sukunimi@tyytyvaisyydenhaaste.fi

Lisätietoja kouluttajalta:

Kirsi Mäkinen
Vastuullisen kasvun ohjelmien kehittäjä
Tyytyväisyyden haaste viitekehyksen luoja

Puh. 040 5354 991
etunimi.sukunimi at tyytyvaisyydenhaaste.fi