Tutustuminen Tyytyväisyyden haasteen viitekehykseen ja
Tyytyväisyyden alkemia moduulin sisältöihin

Tutustu tästä, jatka halutessasi koko kasvuohjelmassa 2019

Uudistu ja laita elämäsi tyytyväisyys ja tasapaino kuntoon, opi elämän flow

 

Alkemia tarkoitti aikanaan yritystä valmistaa kultaa keinotekoisesti. Nykyään tiedämme, että kulta on alkuaine jo itsessään. Niin myös alkeeminen muutos ihmisessä on luonnollista kasvua ja kehitystä, joka vie elämää eteenpäin. Carl Jungin mukaan siihen liittyy valon tuominen varjoon, jotta kasvu mahdollistuu.

Tyytyväisyyden alkemia työpaja perustuu jokaisessa ihmisessä olevaan luontaiseen kasvu- ja muutosprosessiin, joka tapahtuu meissä tiedostamattamme joka hetki ja jota voimme oppia myös itse tietoisesti hyödyntämään, kun haluamme saada elämämme virtaamaan paremmin. Tämä valmennus lisää valmiutta elämän flown jatkuvaan kokemiseen ja haasteista irrottautumiseen.

Sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisenä kasvusta, olet valmis heittäytymään myös epämukavuusalueille ja haluat oppia inhimillisiä keinoja muutosten edistämiseen kaikissa tilanteissa niin työssä kuin omassa elämässäkin.  Saat kosketuksen kaikkiin puoliisi ja opit konkreettisia työkaluja elämänmuutosten tekemiseen ja ymmärrät mihin kestävä tyytyväisyys elämässä perustuu. Uskot ihmisen elämän mittaiseen kasvuun, jossa ei koskaan tule valmista.

Ammatillisesti työpajasta on hyötyä kaikille aikuiskasvatuksen parissa toimiville, valmentajille, terapeuteille, opettajille, johtajille ja esimiehille sekä kaikille, jotka haluavat kukoistaa ihmissuhteissaan, kasvaa ihmisenä ja ottaa ihmiset paremmin huomioon muutostilanteissa.

Vaikket osallistuisikaan kasvuohjelmaan saat tästä työpajasta kokemuksellisen ymmärryksen kestävään tyytyväisyyteen sekä pitkän ja lyhyen tähtäimen työkaluja.

Mihin perustuu

Kehittämääni Tyytyväisyyden haaste viitekehykseen, konseptiin, jonka keskeinen pohja on kehityspsykologiassa, Carl Gustav Jungin syvyyspsykologisissa teorioissa, erityisesti individuaatioprosessi ja varjoteoria ovat keskeisiä. Lisäksi valmennuksessa sovelletaan kasvua ja ihmisyyttä tukevia menetelmiä ja ratkaisukeskeisyys sekä kognitiiviset taidot antavat työkaluja omaan arkeen.

shadow-ornament

Tyytyväisyyden Alkemia työpaja

Johdanto kokonaiseen ihmisyyteen yksin ja yhdessä

Kesto 5 tuntia

Sisältö ja opittavat asiat

  • Opit ihmisenä kasvun perusasioita, jotka vaikuttavat kaikkeen kasvuun ja kehitykseen, yksilöinä ja ryhminä.
  • Uudelleenmuotoilet käsitystäsi kasvusta ja muutoksesta, sen suunnasta ja haasteista.
  • Opit helpon polun, joka toistaa itseään meissä joka hetki.
  • Tiedostat oman tilanteesi, kasvun vaiheesi ja suuntasi selkiintyy.
  • Saat työkalut jokapäiväiseen kestävään tyytyväisyyden kokemukseen.

KYLLÄ, hieno juttu!!!
Miten pääsen mukaan?

arrow

Tutustumistilaisuudet

Tyytyväisyyden alkemia moduuliin ja kasvuohjelmaan

Helsinki, ydinkeskusta
(paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemin)
Ma 14.2.2019
klo 13-18
Myynti auki Tyytyväisyyden haasteen verkkokaupassa 11.2.108 asti
tai niin kauan kuin paikkoja riittää.
Vain 6 henkilöä mahtuu mukaan.

Hinta 97€ sis. alv 24%

Tutustumishinnat vähennetään kasvuohjelman lopullisesta hinnasta osallistuessasi myös siihen. Kasvuohjelma alkaa maaliskuussa 2019 pk-seudulla.

Lisätiedot ja kysymykset:
Kirsi Mäkinen, Puh. 040 5354 991
etunimi.sukunimi@tyytyvaisyydenhaaste.fi

style-5-top-orange

Riskitön investointi tyytyväisyyteesi!

Tyytyväisyysvalmennuksella on tietysti

100 % tyytyväisyystakuu

Takuu edellytää tilaisuuteen osallistumista ja kirjallista palautetta.

style-5-bottom

Tilaisuudessa

Saat myös valmiin koulutusmateriaalin ja voit keskittyä itsesi tiedostamiseen, tutkimiseen, peilaamiseen, läsnäoloon ja kokemukselliseen oppimiseen asiaa tukevaa teoriaa unohtamatta.

Laaja-alainen viitekehys antaa näkökulmaa yksilön, ryhmän kuin organisaationkin suuntaan.

Hintaan sisältyy kahvi ja omakustanteiselle lounaalle on varattu 30 minuuttia aikaa.

 

Nainen, yli 30-vuotta, Espoo

Valmennus auttoi miettimään arvojani ja missä tilanteessa olen elämässäni, elänkö arvojeni mukaan ja mitä teen seuraavaksi. Asia oli tarpeeksi haastavaa ja laittoi miettimään, ei kuitenkaan liian korkealentoista. Suosittelen valmennusta kaikille.

Nainen, yli 30-vuotta, Espoo, Arvio 5/5
Nainen, yli 30-vuotta, Espoo

Valmennus auttoi elämäntilanteen hahmottamiseen, uuden uran haasteiden selättämiseen sekä omien heikkouksien uudelleen näkemiseen. Erityisen hyvää oli valmennuksen monipuolisuus, ymmärrettävyys ja omaksuttavuus sekä se, että pystyin peilaamaan asioita omaan elämääni. Suosittelen työyhteisöille ja oman elämän risteyskohdassa oleville.

Nainen, yli 30-vuotta, Espoo, Arvio 5/5
Nainen yli 40-vuotta, Espoo

Valmennus vahvisti tunnetta siitä, että olen oikealla tiellä ja pysäytti ajattelemaan. Hämmästyttäviä yhteyksiä näin konkreettisesti tärkeistä tarpeista.  Erityisen hyvää oli alun rentoutus sekä hyvä rauha keskittymiseen sen jälkeen.

Nainen yli 40-vuotta, Espoo, Arvio 5/5
Nainen yli 50-vuotta, Helsinki

Auttoi hahmottamaan ajatus-tunteet-toiminta yhteyttä. Sain ymmärrystä tarpeiden laaja-alaisuudesta. Erityisen hyvää oli havainnollisuus ja asioiden avaaminen.

Nainen yli 50-vuotta, Helsinki, Arvio 5/5
Nainen yli 60-vuotta, Helsinki

Valmennus auttoi oivaltamaan miten voin jumiutua tunneorjuuteen ja miten etenen tietoisuuteen ja vaikeiden asioiden käsittelyyn. Läsnäolontaidon tärkeys korostui. Malli on selkeä ja toisto auttoi valmennuksen edetessä syvällisempään työskentelyyn.

Nainen yli 60-vuotta, Helsinki, ARvio 4/5
Nainen, yli 30-vuotta, Helsinki

Teoria oli todella mielenkiintoinen ja ymmärsin mihin asiat perustuvat. Suosittelen henkilöille, jotka ovat ns. "hukassa" ja jotka eivät ole tätä ennen kokeneet.

Nainen, yli 30-vuotta, Helsinki, Arvio 4/5
Nainen yli 30-vuotta Helsinki

Ymmärrän paremmin miten mieli toimii, mikä on varjon vaikutus  ja miten tietoisuus ja tiedostamattomuus toimivat oppimisprosessissa. Erityisen hyvää oli se, että valmennuksesta sain kattavasti lisää tietoa, hyviä harjoituksia ja peilasin itseäni. Suosittelen kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja avata ymmärrystään.

Nainen yli 30-vuotta Helsinki, Arvio 3/5
arrow

Osta tutustuminen tästä

Kirsi Mäkinen
Tyytyväisyyden haaste viitekehyksen luoja,
vastuullisen kasvun ohjelmien kehittäjä

Puh. 040 5354 991
etunimi.sukunimi at tyytyvaisyydenhaaste. fi