Valmennukset, työpajat ja luennot

Yhteistä kaikille Tyytyväisyyden haaste valmennuksille ja työpajoille

Haluat oppia itsestäsi seuraavia asioita:

 • Kaiken olevan hyväksymistä sellaisena kuin se on.
 • Haluat ymmärtää sitä kuka oikeasti olet ja olla kokonainen riippumatta tilanteesta tai asiasta.
 • Valitset läsnäolon kiireen sijasta. Olet valmis pysähtymään päivittäin ja antamaan aikaa itsellesi ja harjoittelulle.
 • Valitset päästää irti kaikista ajatuksista, tunteista, asioista, uskomuksista, ihmistä ja muista mindseteistä, jotka eivät enää edistä kasvuasi ihmisenä.
Taru

Kirsi on ammattitaitoinen, empaattinen ja aistii hyvin asiakkaan tunnetilan. Sain työstää omia haasteita. Valmennus avasi silmiäni, että miten itse pystyn oikeasti työstämään asioita. Sain valmennuksesta varmuutta tulevaan ja uskon itseen ja omaan tekemiseen. Nyt minulla on usko, että kun tekee töitä sisäisen itsensä kuuntelemisen eteen, silloin moni asia kirkastuu. Koen olevani onnekas, että sain Kirsin valmentajakseni. Hänellä on ote asiakastyöhön ja substanssiosaaminen hallussa. Suosittelen.

Taru mediapäällikkö, Espoo, Arvio 5/5

Johtajuuden ja asiantuntijuuden kasvu

Halutko kehittää organisaatiotasi entistä transformatiivisempaan suuntaan? Transformatiivinen osaaminen ei onnistu perinteisillä oppimiskeinoilla. Nyt tarvitaan vertikaalista oppimista ja henkilökohtaista kasvua omassa johtajuudessa. Haluatko kuulua siihen 5 % väestöstä, jolla on näitä uuden ajan johtamisen erikoistaitoja? Global Leadership Profile auttaa alkuun kasvussa.

Olen itse käynyt tätä kasvumatkaa tietoisesti jo kahdeksan vuotta ja nyt erikoistun 2018 transformatiiviseksi valmentajaksi.  

 

Tiimeille ja työyhteisöille räätälöidysti

Kohti koko potentiaalia valmennussarja sopii kaikille tiimeille ja työyhteisöille kasvua ja hyvinvointia tukemaan. Valitse moduulit tai koko sarja. Sisällöt tarkentuvat ryhmän toiveiden mukaisesti. Tutustu ja pyydä tarjous!

Valmennus sisältää Luontaiset taipumukset henkilöanalyysin jokaiselle osallistujalle.

Etsitkö yksilövalmennusta tiimeille ja työyhteisöille?

Skype valmennus yksilöille

Tämä on sinulle halutessasi edes yhden seuraavista:

 • Haluat toteuttaa itseäsi, ymmärtää ja tutustua itseesi, tutkia elämääsi, valintojasi, vahvuuksiasi, heikkouksiasi ja hyödyntää koko potentiaaliasi työelämässä paremmin.
 • Haluat ottaa vastuun urasi toteutumisesesta omalla tavallasi.
 • Haluat ehkä luoda jotain uutta kasvusi tuloksena esim. yrityksen, tuotteen, palvelun tai löytää uuden ammatin tai työn.
 • Sinulla on unelma ja tarvitse selkeyttä ja työkaluja.
 • Jos et tiedä kuka olet, mitä haluat ja minne olet menossa.
 • Olet valmis kyseenalaistamaan kaiken ja avautumaan uusille asioille.
 • Jos epäilet itseäsi, osaamistasi ja tarvitset lisää uskoa itseesi.
 • Olet valmis tekoihin aikomusten sijaan.

Tilausluentoja

Pyydä tarjous!

Noin 20 minuutista useaan tuntiin.

Tie tyytyväisyyden tasapainoon -luento, joka antaa suuntaa ja itsetuntemusta kohti tietoisempaa elämää ja tasapainoa. Tämä aihe menee myös työväenopistoissa kurssimuotoisena.

OHEISTUOTTEET

Tunne- ja tarvekortit

Yhteyttä, luottamusta ja vuorovaikutusta helpottavat kortit auttavat sanoittamaan asioita silloin, kun omat sanat eivät riitä. Lue lisää tästä.