Kirsin yksilövalmennettavien palautteita

Omat aivot saivat tehokasta jumppaa pohtiessa kuka minä olen, mitä minä haluan ja mitä minusta tulee isona kysymyksiin. Couchauksesta sain niin vahvistusta jo tiedostamiini asioihin kuin myös opin katsomaan itseäni uusin silmin ja sitä kautta näkemään uusia mahdollisuuksia. Minua miellytti Kirsin aistittavissa oleva läsnäolo hetkessä ja tapa käsitellä asioita. Vaikka couchauksessa aivot pistettiin töihin, oli mieli jälkeenpäin täynnä energiaa. Suosittelen!

Sari Kailio, Hr-assistentti, Turku Sari Kailio, Hr-assistentti, Turku

Kirsi on valmentajana avoin, ymmärtävä ja valmis. Erityisen hyvää hänen valmennuksessa oli se, että sain oikeasti muutamia uusia, hyviä näkemyksiä ja ajatuksia. Valmennus auttoi minua tajuamaan, että "jaloilla ajattelu" on paras keino edetä. Kyllä, menisin uudelleen.

Juuso Kangas, Diplomi-insinööri Juuso Kangas, Diplomi-insinööri
Arvio 4/5

Kirsi on kokenut valmentaja, selkeä ja osaa hyvin antaa esimerkkejä ja avata harjoituksia. Myös teoria ja käytännön harjoitukset yhdistyivät hyvin. Hän löysi aina jotain positiivista tarttumapintaa. Erityisen hyvää valmennuksessa olivat käytännön harjoitukset. Sain paljon ajateltavaa ja samalla työkaluja, joilla voin työstää kotona esiin nousseita asioita. Valmennus auttoi minua tunnetaidoissa, toimintatapojen hahmottamisessa, omien vahvuuksien ja haasteiden löytämisessä. Sain myös rohkeutta lähteä prosessoimaan asioita ja varmuutta siihen, että asiat varmasti järjestyvät, vaikka vaikeita asioita nousee esiin. Suosittelisin Kirsin valmennusta erityisesti työssäkäyville ja yhteisöille esimerkiksi ura- ja henkilökohtaiseen valmennukseen.

Jenny, Kuraattori, Helsinki
Arvio 5/5

Kirsi on valmentajana asiantunteva, luottamusta herättävä, hänelle on helppo jakaa kokemuksia ja hänen kanssa on hyvä vuorovaikutus. Hän osaa vastata tarpeisiin ja on joustava. Erityisen hyvää hänen valmennuksessa olivat visualisoinnit, oma kädenjälki ja persoonallinen ote. Valmennus auttoi minua hahmottamaan omaa persoonallisuutta, selkeyttämään uravalintaa ja menestystekijöitä.  Olen erittäin tyytyväinen. Voin kuvitella meneväni uudelleen valmennukseen.

Nainen, 32, Helsinki
Arvio 5/5

Kirsille oli hyvin helppo puhua tietokoneen välityksellä. Hän on hyvä kuuntelija, todellisesti läsnä ja vei keskustelua eteenpäin antaen pohtimisen aihetta. Lämmin, hauska ja itsevarma persoona. Sain ajattelun aihetta niin psykologisesta kun käytännön vinkkelistäkin. Asioita katsottiin monesta perspektiivistä. Valmennus auttoi minua valmistautumaan henkisesti ja konkreettisesti oman toiminimen perustamiseen ja ymmärtämään itseäni ihmisenä ja miten voin muuttaa ajatuksiani itselleni suotuisampaan suuntaan. Sain myös selvyyttä asioihin, joita pyörittelen päässäni ja miten purkaisin sitä vyyhtiä. Valmennuksen jälkeen oli selvästi kevyempi olo. Koin saaneeni enemmän kuin odotinkaan. Suosittelen.

Marjo, Espoo, Skype valmennuksessa
Arvio 5/5

Kirsi on ammattitaitoinen, empaattinen ja aistii hyvin asiakkaan tunnetilan. Sain konkreettisia neuvoja miten alkaa työstää omia haasteita ja pelkoja. Valmennus avasi silmiäni, että miten itse pystyn oikeasti työstämään eikä tarvitse kärsiä ikuisesti esim. huonosta itseluottamuksesta. Sain valmennuksesta varmuutta tulevaan ja uskon itseen ja omaan tekemiseen. Nyt minulla on halu oman yrityksen perustamiseen ja usko, että kun tekee töitä sisäisen itsensä kuuntelemisen eteen, silloin moni asia kirkastuu myös yrityksen perustamiselle. Koen olevani onnekas, että sain Kirsin valmentajakseni. Hänellä on ote asiakastyöhön ja substanssiosaaminen hallussa. Menisin uudelleen Kirsin valmennukseen.

Taru, Espoo, Skype valmennuksessa
Arvio 5/5

Kirsi on valmentajana asiantunteva, luottamusta herättävä, hänelle on helppo jakaa kokemuksia ja hänen kanssa on hyvä vuorovaikutus. Hän osaa vastata tarpeisiin ja on joustava. Erityisen hyvää hänen valmennuksessa olivat visualisoinnit, oma kädenjälki ja persoonallinen ote. Valmennus auttoi minua hahmottamaan omaa persoonallisuutta, selkeyttämään uravalintaa ja menestystekijöitä.  Olen erittäin tyytyväinen. Voin kuvitella meneväni uudelleen valmennukseen.

Nainen, yli 40-vuotta Espoo
Arvio 5/5

Kirsi on intensiivinen kuuntelija, joka esitti sopivasti oleellisia kysymyksiä rauhallisesti ja inhimillisesti. Sain apua elämän suuriin kysymyksiin. Alakohtaiset asiat konkretisoituivat ja nyt on hyvä muistilistat mukana tässä elämäni projektissani. Menisin uudelleenkin Kirsin valmennukseen.

Nainen 44-vuotta, Espoo
Arvio 5/5

Kirsi selvästi tietää mistä puhuu. Hän on avoin ja rehellinen. Aito kiinnostus ja palveluasenne valittyvät hänestä. Sain valmennuksesta tietoa ja rohkaisua omien suunnitelmieni tueksi. Menisin uudelleen Kirsin valmennukseen.

Kristiina Kuurankajo, työtön
Arvio 3/5

Kirsi on valmentajana kannustava, rauhallinen, läsnäoleva ja asiantunteva. Hänen valmennuksessaan oli erityisen hyvää vuorovaikutus, kysymykset, tehtävät ja aito kohtaaminen. Valmennus auttoi pohtimaan asioita ja miettimään myös konkreettisia tekoja ongelmien muuttamiseen. Herätteli!

Nainen, 34-vuotta, Helsinki
Arvio 4/5

Keskustelumme oli antoisa ja kortit olivat aikas hyvä väline. Kun näkee ajatukset myös kirjoitettuna ja joutuu konkreettisesti asettamaan ne paikoilleen niin teet oikeasti työtä itsesi kanssa. Huomasin sen kun aika loppui, heräsin kuplasta ja tunsin avautuneeni kunnolla.

Nainen 45-vuotta, Turku

Oli silmiä avaava keskustelu. Sain paljon mietinnän alle.

Nainen 38-vuotta Espoo