Kurssit jatkossa uudella sivustolla.
Katso lisää.

Tulossa keväällä 2021

Tie omaan voimaan ja viisauteen -viikonloppukurssi

Liittyy Kirsi Mäkisen ilmestyvään kirjaan Vastuullinen ihmisyys, vapautuminen kriiseistä luovaan muutokseen. Kirja ja kurssi tukevat toisiaan.

Helsinki opistotalo Kallio
La - Su 27.-28.3.2021
Ilmoittaudu 8.12.2020 alkaen

Vastuullinen ihmisyys ja turvan tunteen synty verkkokoulutus

Helsingin työväenopisto
6.4. alkaen, 4 krt tiistaisin klo 18.- 19.30

Ilmoittaudu 8.12.2020 alkaen

Liittyy Kirsi Mäkisen pian ilmestyvään kirjaan Vastuullinen ihmisyys, vapautuminen kriiseistä luovaan muutokseen. Kirja ja kurssi tukevat toisiaan.

 

Työväenopiston kurssini löytyvät jatkossa uusilta sivuiltani 8.12.2020 alkaen.

Aikuisiän parisuhdetaidot, tietoisesti toiselle kierrokselle -viikonloppukurssi

Espoon Omniassa 9/2018. Kiitos osallistujille.

Kurssi selkiytti tavoitteita, vastasi odotuksia oikein hyvin ja antoi apuvälineitä käsitellä asioita esim. varjoja sekä rohkeutta olla oma itseni. Erityisen hyvää oli vetäjä, joka oli selkeä, rohkea ja osallstuva. Sopii kaikille, myös 50-60 vuotiaille ja myös miehille. – Nainen, arvio 4.

Vantaan aikuisopistossa 11/2018. Kiitos osallistujille.

Ymmärsin lisää rakkaudesta ja sen tasoista. Itsestäni opin lisää ja sain ymmärrystä ihmisten elämien erilaisuudesta. Kiitollisuus lapsuutta ja vanhempia kohtaan lisääntyi. Erityisen hyvää oli kouluttaja, joka oli selkeä, innostava ja tilannetajuinen, mikä näkyi siinä, että ryhmä sai itseohjautuvastikin keskustella ja se sukui avoimesti jokaista kuunnellen. Saimme paljon toisiamme kuulemalla. Arvio 5/5, Sari Saarinen

Kokemuksia aiemmilta kursseilta:

Tie omaan voimaan ja viisauteen -viikonloppukurssi

Helsingin työväenopistossa 3/2020. Kiitos osallistujille.

Sain oivalluksia ja ahaa-elämyksiä. Koulutus auttoi näkemään ja ymmärtämään missä kohtaa olen omassa kehityksssä menossa ja jumissa sekä tiedostamaan haasteeni.

Arvio 5/5.

Helsingin työväenopistossa 11/2019

Kiitos osallistujille.

Kokonaisuuteen tuli uusia paloja. Kuva muuttui moniulotteisemmaksi, kun se ennen oli litteä. Kokemuksellisuuden voima on huikea opettaja! Vastasi odotuksia erinomaisesti.
Arvio 5/5, Hanne

Kurssi auttoi aisoissa, joissa en osannut muodostaa kysymystäkään, suunnan kirkastamisessa ja luottamuksen ja toiveikkuuden lisäämisessä. Vastasi odotuksia erinomaisesti.

Arvio 5/5,  Mina-Maria

Espoon Omnia, 11/2019. Kiitos osallistujille.

Koulutus aantoi selvyyden ja selityksiä omille toimintatavoille ja toi teoriaa käytännön kokemusten tueksi. Aihe oli pureksittu johdonmukaisesti ja selkeästi helppoihin pieniin osioihin, joita tavallinen tallaajakin ymmärtää. Kaisa Latva-Rasku Arvio 5/5.

Koulutus auttoi elämäntilanteen ja kehittymisen hahmottamisessa. Oli sopivasti tehtäviä, keskustelua ja luentoa. Liisa, arvio 5/5.

Hyvinkään opistossa 9/2018. Kiitos osallistujille.

Koulutus auttoi oman itsensä löytämisessä, ihmissuhteiden hallinnassa, ymmärryksessä muita kohtaan. Ylitti odotukset! Hyvä kouluttaja, joka sai ajattelemaan asioita laajemmin. Sopii kaikille. Arvio 5/5, Kirsi, osallistuja.

Espoon Omniassa 10/2018. Kiitos osallistuneille.

Löysin mallin, jonka koen sopivan tilanteeseeni. Hyviä keskusteluja, mikä lisäsi entisestään kurssin antia. Monipuolisesti asiaa, harjoituksia ja ihana ilmapiiri, jossa pystyi avoimesti jakamaan asioita. Sopii henkilöille, joilla on kiinnostusta pohtia syvällisemmin itseään. Arvio 5/5, Anna-Maria.

Helsingin työväenopistossa 11/2018. Kiitos osallistuneille.

"Sain uusia näkökulmia "minän" analysointiin ja keinoja kehitykseen. Kouluttajan laaja näkemys ja taustatiedot kiteytyivät käytännön esimerkkeihin sekä riittviin omakohtaisten kokemusten tuomaan kontekstiin. Erityisen hyvä nuorille esimiehille ja isoja kriisejä kokeneille." Arvio 4/5, Timo.

Lisätietoja kouluttajalta:

Kirsi Mäkinen
Vastuullisen kasvun ohjelmien kehittäjä
Tyytyväisyyden haaste viitekehyksen luoja

Puh. 040 5354 9991
etunimi.sukunimi at tyytyvaisyydenhaaste.fi